Chci jen, co mi za těch 32 let ze společného patří a mít klid a své dítě. On vyžaduje střídavou péči - jednak mi chce vzít dítě ("já nebudu vídat své dítě jednou za čtrnáct dní!") a naklonit si jej na svou stranu a jednak mi řekl do telefonu - "nebudu ti platit žádný alimenty, vyděláváš si dost" -- mám z toho pocit, že i to je důvod pro tu jeho střídavou péči - nejen mi vzít dítě, ale zároveň nic nepřispívat a kontrolovat finance (toto neřeším - naštěstí nás uživím i bez něho) Bez vyřešení dítěte nás nerozvedou, má vůbec cenu dělat další kroky? Nenechám tu malou jím ničit, jako ničil roky mě
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.