| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

doktorka je sice dosti divná, ale s tím bavlněným oblečením bych jí spíš věřila synové ani já nesneseme na tělo cokoliv jiného než bavlněné. Dneska je to docela problém sehnat. Místo hnusných umělohmotných punčocháčů kluci nosili tenké bavlněné tepláčky nebo legíny. U bundy bych řekla, že je to jedno, na holou kůži ji to nedáváš a fleecové čepice u nás, kterým vadí na kůži naprosto vše, fungují dobře, kluci nosili v zime fleece, jaro a podzim bavlněné. Šálu nosili kluci fleece nebo bavlněný šátek (já taky nebo mám hedvábný~;)).Dodnes, když dostanou nějaké tričko s umělými příměsemi, svědí je to a kouše, někdy mají i vyrážku, když se v tom zpotí, svetry nenosili nikdy, vždy jenom bavlněné mikiny. Dávala jsem jim to od mimča, protože sama jsem na to hodně citlivá a nosím jen bavlnu~3~~3~~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.