| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Vidím, že Lili tu už psala, jak dojížděla ~:-D- jsme ze stejného místa a stejná škola, ale Lili jezdila dva roky a má hotovo, zatímco já to mám celkem na 5 let. Mám na za sebou 2,5, tudíž polovinu.
K tomu práci na 8 hodin, barák, velkou zahradu a hlavně dvě děti.

Jedu zase příští týden a pak tři pátky za sebou. Do Opavy přijíždím před půlnocí, třikrát mezitím přestupuju, čekám na studených nádražích, jdu v noci přes kus města pěšky, když není volná kolej, tak musím do 5 km vzdálené další, t.j. vzít si taxíka...stojí to všechno dost peněz. Spočítala jsem to na 2 měsíční platy ročně, což už je dost znát.

Mno, dá se to, ale znamená to nemít téměř žádnou dovolenou pro rodinu, ale vše na školu, neustále si domlouvat hlídání, učit se po nocích, ve vlaku, kde to jen jde. Už si ani nepamatuju, kdy jsem četla něco jiného než skripta.
Občas z toho mám špatné svědomí, že kvůli škole nemám tolik času na malého syna, kolik bych chtěla. Hlavně první rok.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.