Pokud bych měla skutečně vycházet z křesťanství, tak bych považovala rozdané karty v životě jednotlivců v rámci jednoho života za krajně nespravedlivé, nedává to logiku. Proto nejsem "křesťan", křesťanství mi nedokázalo odpovědět na základní otázky a to např. proč jeden má všechno a i přes to že dělá špatné věci mu to v životě vychází, zatímco jiný se rve se vším. To ale neznamená, že nevěřím v Ježíše. Mám spíš silné pochybnosti o autorizaci Bible. Na základní otázky mi odpověděl až budhismus a hinduismus - tam mi to zapadlo okamžitě a potvrdilo se mi to co jsem tušila už dávno. Tím se nechci dotknout křesťanství, protože si myslím, že kdo je pravým křesťanem není nad něho.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.