| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Exkatolíku, tak teď jsi mě tedy pobavil, protože spojení Tabitha-klášter, mě přesně napadá při čtení jejích příspěvků, ta zkostnatělost kláštera dýchá z každého slova.

Tabitho, možná mi něco uniklo, ale proč vždy děláš ve slově Bůh, Božího, atd. pomlčku (B-h, B-ží)?

A ještě jednu věc bych chtěla zmínit, Ježíš prohlásil o křesťanech, že jsou solí a světlem této země. Nelze si nevšimnout tmy v životě člověka a nelze si nevšimnout, když pokrm postrádá chuť. Když člověk chodí ve světle, je to na něm vidět, když je jídlo osolené je to na něm poznat. Jsou to nepřehlídnutelné věci. Buď je máš a nebo ne.

Myslím, že je naprosto zbytečné řešit Tabithu a její náboženství.

V Timoteovi 1, 4 - je psáno, že se nenámáme zabývat věcmi,
které vedou jen k dohadování namísto naplňování Božího záměru ve víře.

Diskusi s Tabithou vidím, už jen jako prázdné dohadování, které už nic nepřináší.
Ani horké, ani studené, prostě nijaké.

~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.