| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tylity jsem moc ráda jestli jsem tě alespoň trochu povzbudila. Víš chtěla jsem dát naději i těm které si myslí že už je pozdě cokoliv změnit.Já už se rok vracím DOMŮ. Tím myslím do bytu který je prozatím tak trochu holobyt, ale vím že všichni spolubydlící / což je pes 2 kocouři a syn/ se nemůžou dočkat až se vrátím
. ~:-D Samozřejmně je v první řadě zajímá co jsem jim donesla k žrádlu - ale nažerou se a vděčnější strávníky jsem nepoznala~t~. To jen pro odlehčení.Pak si dám klidně nohy na stůl a jsem neskonale spokojená, žádné dusno, připomínky buzení v noci kdy pán tvorstva jde spát a přišly na něho touhy bez ohledu jestli ty touhy mám také. Víš dneska nechápu proč jsem to dovolila a to je taky jediná věc kterou si vyčítám, Předesílám že nejsem příznivcem rozvodů za každou cenu a kvůli první krizi která příjde. ALE DNESKA VÍM ŽE JE TO MŮJ ŽIVOT A NIKDO NEMÁ PRÁVO MĚ NUTIT ŽÍT HO PODLE JEHO PŘEDSTAV.A vůbec největší výčitky mám kvůli dětem. Tomu staršímu bude letos 40 a snad už to překonal. Mladší skoro 18 se teprve vzpamatovává, ale z jeho chování vidím jak ho to poznamenalo. Navenek jsme vypadali jako normální manželství. Skoro ideální manžel - nebil mně, nepil byl pracovitý. Občas si odskočil bokem - no co to se dá přežít. Ale nejde žít s manipulátorem který ví všechno nejlíp, ví jak máte žít, co si máte obléct, jak máte trávit volný čas, on musí vychovávat děti protože vy o tom nemáte páru. Na otázku syna proč má něco udělat tak jak to chce otec následuje odpověď PROTOŽE JSEM ŘEKL. No a pak už máte tak vymytý mozek a nízké sebevědomí, že začínáte věřit že jste ta nejhorší, nejtlustější, nejblbější, nejneschopnější a tak se snažíte třeba těch mých 40 let.~o~~q~~q~~q~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.