A ti, co to říkají, si pak zalezou do svých "bezpečných ulit" neuspokojivých vztahů a říkají si "lepší vrabec v hrsti"...
To je přesný. A ty si říkáš, jaký sou to srabi. Proč s tím něco neudělají, když jsi to dokázala ty... Posloucháš ze všech stran nářky, jak jsou ty vztahy hrozný, jak sou chlapi hrozní, a štvou tě ty pokrytecký vztahy, štvou tě ty lidi, kteří si v tom libují, protože aspoň že mají vztah. Což je priorita. Je jedno jaký. Pochopila jsem, že za většinu problémů si lidi můžou sami. Hlavně proto, že nemají sílu to řešit.
Ale stejně jsem na vztahy nezanevřela. Nečekám teda, že přijde někdo, kdo nás zachrání, protože pro mě je už chlap závaží. Je možný, že se objeví někdo skvělý, ale moje nároky jsou už takový, že tomu fakt moc nedávám. Nevadí, nečekám, a momentálně vztah nepotřebuju k životu. Přesto se chystám oslavit Valentýna, protože hodně lidí kolem sebe mám ráda, a nemusím s nima zrovna chodit :)
Přeju ti, aby se všechno otočilo k lepšímu. Nemůžem být pořád dole, to si přece nezasloužíme. Možná že ti nepřijde rovnou úžasný chlap, ale to štěstí třeba přijde s něčím jiným, někde jinde, a jednou nastane den, kdy si řekneš, udělala jsem dobře, všechno jsem to podstoupila a vyšla jsem z toho jako vítěz. Protože teď je všechno rozhrkaný, jako když rozryješ pole, ale jednou se to všechno uhladí, ustálí, a vyroste tam obilí, slunce to bude hladit a přijdou skvělý dny, kdy budeš šťastná. A tomu musíš věřit