No tak takhle podobně dopadla tchyně...její manžel jí podváděl celý život (taky kvůli zamilovanosti). Vydržela to s ním přes 30 let..prý ho milovala a vždy mu vše odpustila(on ji vždycky uměl perfektně zpracovat slovně, finančně-vím z vlastní zkušenosti). Nejhorší to bylo pro ni na mateřské, kdy byl celé noci pryč...ale říkala si, že to vydrží i kvůli dětem. Ty to teda spíš poznamenalo, když začali vše chápat. Vyvrcholilo to před 2 lety, kdy mu přemístili práci cca 100km a on dostal služební byt. Našel si zase jinou..prý s manželkou nebude stárnout na vesnici (kam se přestěhovali, aby mohli pronajímat byt ve městě) a také, že když ještě poslouchala bylo vše ok. Přestalo se jí to totiž líbit a už se ozvala
Byl to pro nás pro všechny velmi psychicky náročný rok (zhroutila se z toho), ale teď má super přítele a nový začátek -úplně pookřála a otevřely se jí tím oči, že může fungovat i něco normálně. "Ještě manžel" s ní teď vychází celkem dobře a na všem se jakžtakž domluvili. Tím bych Ti chtěla říct prchej dokud můžeš, vždy se dá začít znova i s prckem (a jestli máš pomoc a podporu od okolí o to lépe se to zvládne), i když je to těžké...tohle je pro mne chlapská nedozrálost a navíc i ješitnost.."já můžu vše a mám tě v šachu". Držím Ti palce!