Jiřul ty léky no doufám,že když půjdu k jiné dr.s tím jak se cítím a že dosud léčba nepomohla,že zahájí léčbu něčím jiným!jako já tady na to nejhorší mám ten frontin je mi jasný,že je to krátkodobá účinnost,ale alespon nějaká!když se zabívám něčím jiným tak je to lepší!zkusím zítra zavolat dr.abych se s ní domluvila že dr.měním nebo fakt nevím manžel nemá možnost být doma aby pohlídal holky je fakt ščpatná doba nemůže si v práci taky vyskakovat,aby ho nevyhodili a zkusím tedy zavolat k té nové jestli by mě nevzala,že je to fakt akutní
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.