jak píšou holky, pokud maso nesmrdí, není oslizlé zapáchající, tak bych ho klidně použila. Předpokládám, že v nějakém sáčku, nebo folii si to zabalené měla? ne? já běžně rozmrazím kuř. maso a zdělám třeba půlku a druhou ještě naložím do koření a soli a jíme až další den nebo za dva dny.
když jsou nasolené, myslím, že to funguje i z části jako konzervant. Takže očichej a dle stavu použij nebo vyhoď.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.