| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Katulenka-vyžádej si od dr-testy i na imunitu at máš jistotu jak na tom je.

přesně takto jsme to měli se synem od září 2009 a táhne se to do ted(jen přes léto 2měsíce byl klid)
vždy nastřídačku s horečkou-antibiotika
pak 3-4dny klid a kašel nanovo bez teplot takže jen kapky na kašel-až měl náběh na zápal plic.
vymohla jsem si alergologii-tam jen testy na alergie-vše v pořádku
ale vše se neustále opakovalo....takže mu vzali nosní mandli-nic nepomohlo
až se dusil opakovaně tak teprve nasadili dejcháky-(žádný leky mu totiž nepomáhali už-od ledna 2010jsem chtěla testy na imunitu udělala mu je až v dubnu 2010 -snižená imunita
takže dostal ribomunyl-nepomohlo-zase záchvaty-v létě klid
a od podzimu se v tom plácáme znova-tak jsem chtěla opakovat testy na imuniti-dle alergo dr dost času
tak mi je udělal na žádost dětský-samozřejmě že opět špatné vysledky(horší než na jaře) a ted čekáme ještě na další nové testy na imunitu a jsem zvědavá co mu dá -jestli zase vše bude chtět odložit tak pujdu asi jinam....

~l~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.