| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

my máme doma ventolín, atrovent, berodual, bere teď flixotide 2x denně s chamberem, léky na reflux. Taky máme doma adrenalin, rectodelt. Na pohotovosti jsme známý firmy, mohli bysme si s útržkama vytapetovat ložnici. Už má tu diagnozu rok, od nějakých 13 ti měsíců. Ještě jsem si nezvykla. Hlavně se ty příznaky hodně mění a já skutečně nepoznám co je co. Někdy je dušnej a já to nepoznám. Pak zas není dušnej a mně připadá dušnej. Hrůza. Ale on snáší vše dobře, mnohem líp než maminka. Je prostě frajer. Navíc než jsem vydupala změnu léčby, tak byl po ventolínu a seretidu silně hyperaktivní a nikdo mi to nechtěl věřit. Až v nemocnici uvěřili- aspoň k něčemu to bylo dobrý. Vždy po nasazení větších dávek si udělal úraz- vždy na šití, včetně vyražených zubů. Prostě po aplikaci dostával amok a lítal tak, že sebou někde fláknul. je potřeba si na to dávat pozor. Viz moje téma o hyperaktivitě u astmatiků.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.