| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sojko,
máš děti mladší než já a asi i vážněji nemocné - na astma má holka jen náběh. V období před 2ma lety to bylo šílený - byli marod furt, ať jsme seděli doma, nebo trajdali (samozřejmě s mírou). Taky jsme byli v té době na horách se 2 dětma na ATB, dbali jsme na řádný odpočinek, ale na sníh chodily normálně. Ono bychom se skutečně nedostali nikam a zešíleli bychom všichni - i přesto jsem byla na pokraji svých duševních sil. Děti nebyly zdravé nikdy, byly jenom více nebo méně nemocné.
Tak od jejich 2 a 4 let najednou začalo být trochu líp, kdzž se uzdravily, byly zdravé, takže jsem s nimi začala dodržovat klid při nemoci, pak je prohlásila za zdravé.
Marodí pořád hodně - dcera měla laryngitidu poprvé v životě před Vánoci a teď jí má zase, ale mezi tím byla zdravá - přežila i školkové plavání. Doufala jsem, že se jí laryngitidy vyhnou, a najednou, v 5.5 letech se mi začala dusit :-( Doufala jsem, že nemusíme mít úplně všechno, s klukovejma ušima jsme si prošli peklem.

Teď je to komplikované tím, že chodím do práce, chlap taky a hlídání skoro nemáme, jen za peníze (a zas tak moc placení nejsme) - to je o dilema víc, kdy ty děti dát do školky a kdy organizovat hlídání (když nemocné je nikdo nechce tuplem, tchýně má v péči 90 letou babičku, můj táta se léčí z rakoviny prostaty, takže školkovej bacil je to poslední, co by potřebovali)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.