| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dary z jednoho Ducha.Ale stale nevnimas rozdil , o kterem se zminuji / a nevim jestli zamerne / a sice - PLNOST DUCHA..

Pred cetbou Pisma prosim o 7 Daru Ducha sv.../ jednim z nich je abych se spravne ucila, chapala a predavala Slovo pro radost a uzitek ostatnich../ ..Sama si ani nepreji Krista vnimat a sdilet ve sjednoceni, nez jak to On sam chce..

Dekuji za tip k rozjimani z Pisma.
Jinak musim priznat, ze jsem cetla mimo jinych Cirkevne schvalenych zdroju, sepsane vize stigmatizovane reholnice A.K.EMMERICH /byla tusim negramotni/ a dale blahosl.abatyse Marie z Agredy..Obe se s 200 letym rozdilem ve vypovedich shoduji ohledne popisu udalosti ve veceredle..
Extaticke vypovedi stigmatizovane A.K.Emmerich, jsou shodne historicky i archeologicky podporovany..Diky nim se mimo jine nasla i mnoha prava /tzv.netradicni/ mista ve svate zemi / prava Golghota,prava krizova cesta, Kristuv skutecny hrob, skala uzkostneho utrpeni Krista v Getsemanech, Archa umluvy , Kumranske svitky od Mrtveho more a podobne../

Slova Kristova byla "predana" tajemnym zpusobem - "mluvou srdce" v kruhu shromazdenych APOSTOLU.Dalsi 2 kruhy tvorila mala skupina Petrem a Janem / tou dobou uz od Krista posvecenych jedinych knezi/ poucenych ucedniku..Tito ale Krista pouze videli, ale predani prikazu o prijeti Ducha a Jeho moci rozvazovani vin nevnimali /"neslyseli"/ ..Dalsi shromazdeni ucedniku, bylo v tu dobu v Betanii v Lazarove dome,jako obvykle..Proto jsem psala, ze toto sdeleni bylo v tu noc adresovano pouze apostolum..Ti tuto darovanou moc pak predavali VKLADANIM RUKOU, kdy ucedniky sverenou moci Ducha, ve jmenu Pana svetili na kneze..Do te doby byli pouze jahny..

Navic, diky B-hu, ktery me vede svou osobitou cestou, kterou jsem vubec v minulosti sama ani nevolila a ani by me sama od sebe nenapadla, a navic dlouho jsem jejimu duvodu nechapala..Diky Nemu jsem se dostala k mnohym zaznamum tzv. prikaznych vypovedi necistych u poverene sluzby osvobozovani..Ohledne duchovniho stavu Cirkve v case nastavajiciho zapadniho rozkolu, jsem z prikazu nejsv.Trojice, od techto necistych take toho dost precetla../ i o Lutherovi, Zwinglim a Kalvinovi../ Tyto prikazne vypovedi necistych jsou pochopitelne vypovidany proti vuli necistych, jelikoz tito nadale Moci Stvoritele podlehaji i po svem padu..Nebudu ti psat konkretni dila,protoze to neni zatim v tomto tvem stavu literatura pro tebe, kdyz odmitas pro tebe vyprosene Milosti rozumet nekterym ZAKLADNIM B-zim pravdam../ bez urazky, neni to vytka, pouze konstatovani z toho, co sama dokola uvadis a ceho se tvrdosijne proti B-zi vuli drzis../

Jinak mi vubec neodpovidas na otazky o stigmatizovanych reformovanych a ovoci z prazdneho vyctu chyb znamych osob pred cizimi, vyznamu Vkladani rukou a podobne....Dale ses vubec nevyjadrila ke znamenim Pana, kterymi potvzuje vecne pochybujicim jako ty, dulezitost ustanovenych svatosti a tim bolestnou a smutnou propast rozdilu mezi puvodni Cirkvi a oddelenym reformovanym spolecenstvim..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.