| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já sama sem na základce byla průměrná, nějaká trojka, jinak dvojky a jedničky, učit se mi nechtělo a v tom byl problém, pak sem šla na učňák, potom nádstavba, na VŠ sem se vykašla kvuli přítely, teď už manželovi. VŠ bych si klidně dodělala, ale bacha všechno není jen o VŠ synovec je s prominutím blbý jak tágo, ale na práci je šikovný, udělal si jeden učňák, pak skusil nádstavbu, kterou po prvním ročníku zrušil a šel na druhý učňák, takže mladí se práci vyhýbají aj tak, ale co mají jiného dělat, když práci chtělí, ale nejsou volná místa, nebo když volné místo je, tak tam chtějí praxi, ale kde ji mají mladí nabrat????? To beru aj ze svého hlediska, zatím jsem sice RD, ale po rodičáku skončím na pracáku, jelikož sem hned po škole měla malou, tudíž praxe žádná, a bez praxe mě nikdo nepřijme, navíc doma 3 děti ~d~
Podnikatelé si raděj drží staré lidi, kteří mají praxi, než aby si zaškolovali mladé ~d~
Navíc podnikat v dnešní době je taky pěkné riziko, hlavně pro rodinu s dětmi ~a~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.