| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lído, nakoukla jsem díky odkazu z novýho tématu...

Jak jste měřili ten objem močáku? Stačí doma říct synovi, ať vydrží co nejdýl a pak se vyčůrá do odměrky, nebo se to musí nějak odborně?

Je mu 9 a půl, počůrává se skoro každou noc, někdy i dvakrát.

Po doktorech jsem ho zatím netahala, páč toho má za sebou dost kvůli dysfázii a já už filtruju, co je nezbytný - a v tomhle případě si říkám, že pravděpodobnost, že nám DR pomůže je dost malá.

On byl dlouho v klidu - nikdy jsme ho za to nebuzerovali a ani se mu nikdy nikdo nesmál, takže i na škole v přírodě klidně běhal večer s plenkou a když jsem mu nedávno koupila větší velikost, páč ty z obchodů už ho škrtí, tak se s tim šel pochlubit spolužákům - že bude mít neškrtící pleny ~2~ Ale vadí mu, že mu smrdí postel (protože občas i přes podložku a plenku se do tý matrace něco dostane).

Dlouho jsem si říkala, že prostě jen tvrdě spí a nevzbudí se (jeho nevzbudí ani přenášení z auta, svlíknutí apod. a u dětí s dysfázií jsou nálezy na nočním EEG, takže tam může bejt souvislost), ale už je dost starej, takže i kdyby spal tvrdě, měl by prostě vydržet do rána - čili předpokládám, že buď je problém se zahušťováním nebo s kapacitou.
Co se týká psychický příčiny, tak o tý jsem uvažovala kolem sedmýho roku, kdy pomočování na půl roku úplně přestalo a pak se vrátilo. Ale tam toho moc nevyřešim - on má k psycholožkám dost averzi a mám pocit, že nejvíc mu prospěju, když už ho k žádný nebudu tahat (krom teda klinický psycholožky, ke který už jezdíme jen jednou za dva roky - jednak k dysfázii už víme, co potřebujem a teď je vše jen otázkou vývoje a druhak má víc než půlroční čekací lhůty).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.