nejsem sektář, ještě nám vymytý mozek až na samé dno, možní si vzpomínáš, jak klikatě jsem k Bohu šla a jak malinko mi chybělo, abych se stala vzornou sestrou SJ.
Po této zkušenosti prostě zkoumám, posuzuji, pozoruji. Jestli ty a tvé souvěrkyně nazývají souzením, to je opět na rovině souzení, ale ze strany oponentů.
Každý máme zodpovědnost za sebe a své rodiny před Stvořitelem, své svědomí.
1 Tesalonickým 5:21 Všecko zkoumejte, dobrého se držte;Příklady táhnout a vím přesně, proč jsem se nechala vypsat z ŘKC, kde jsem jako malá byla "nevyžádaně" pokřtěná. Na straně druhé, můj děda pocházel z větve moravských bratří a jsem vděčná za mnoha požehnání, která přišla...
Nejde jen o názorové rozdíly v učení jednotlivých církví a denominací. Jde o každodenní realitu.
Vzhledem k tomu, že v našem Vidlákově se oficiálně znovuobnovuje zaniklá protestantská církev a má rodina má na této službě jistý podíl, si troufám říci, že je zároveń mým úkolem zjišťovat, co potřebují a trápí mé sousedy, širší rodinu, ostatní obyvatele...Jestli to má někdo za sycení mého oka a ucha, tak jo no, "čo narobím, keď som krásná"
A já že nemám s tebou něco srovnané? Děláš si srandu? Asi jo.