JJ, když říkám děti jako ze škatulky, tak ze škatulky, zatím se mi to daří, kluk to ještě nechápe a holka parádnice ochotně spolupracuje
prostě parádit děti se mi líbí. A ano, mám naklizeno, uklízím průběžně...nedělám jen to...nika mě to neubíjí, spíš mi to kolikrát pomáhá odpoutat se od nějakých hloupých myšlenek...když něco manuálně dělám. Vařím ráda, miluju když mě manžel pochválí, že se krásně starám o děti a ta svíčková je luxusní...ale nevařím denně, manžel to nevyžaduje a navíc hrozně rád sám vaří...zkrátka nedělám jen to, že se starám o domácnost, ale baví mě to. Mimochodem, jestli to můžu napsat aniž bycg rozpoutala hádku...mě osobně by sdrce utrhlo dát malého pravidelně třeba do jeslí...je to malej bobek...ve třech půjde do školky, ale než půjde tam, patří k mámě. Nechci tu výřit vodu...finanční špatná situace je něco jiného, ale já pokud nemusím, jsem s nima a jsem za to ráda, takže jsem i šťastná za to že se manžel o nás zvládá postarat a dává nám podmínky pro to, abych mohla děti vychovávat...a být s nima doma...