Přidat odpověď
muj chlap si neustále píše s nějakou holkou i předemnou jak přes telefon tak přes notebuk.... prý kamaradka a prý si povídají o blbostech....no dobrá......
Tuhle sobotu muj přítel odjel odpoledne prý za sterjdou.... a byl tam celou noc a přijel druhý den odpoledne..uplně vyřizenej a lehnul na gauč a spal....mě to nedalo a vlezla jsem mu do telefonu a vzala si to číslo a psala jsem jí jako že jsem chlap.....a co zní nevylezlo.... že tahle noc byla krásná že jí v sexu velice překvapil atd atd... tak jsem jí pak napsala za sebe a začali jsme si psat....když mi řekla že nevěděla o tom že má rodinu a že to je takový lhář,,,,, no psali jsme si dlouho......a ještě dodala že se nedivý že spí když souložili celou noc..... no holky ja na něj vlítla a chtěla slyšet pravdu ......on byl nejdřív v soku co to tu povídam pak vzal tužku a papír napsal tam číslo a pry at volám at řeknu co jsem řekla jemu a pak mám jít do koupelny a tam si nafackovat.... a dal to prostě neřešil...... no on prostě zapíra.... ale ja prostě vím že to udal..... jinak jemu je 37 a mě 24 a máme krásného 4měsíčního chlapečka..... jo a jí je 19...... holky nevím co mám dělat..... jsem uplně vyžízená,,,,
Předchozí