Přiživím se na zájmu u minulého tématu, hledám zubní kartáček pro dvouleťáka, ale fakt měkký. Sama jsem zvyklá na curaprox a zatím mi teda pro to dítě vychází taky jedině curaprox, protože měkčí kartáček jsem fakt v ruce neměla. I všechny ty dětské z drogerií (i když si říkají měkké) jsou proti mému curaproxu tvrdý jak rejžáky a když to vidím na svých zubech ("měkký" z drogerie versus curaprox), tak fakt už nejsem ochotna jít do kartáčkové klasiky. Je ještě nějaká značka fakt měkkých kartáčků jiná než curaprox?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.