Od zacatku do konce jsem zirala a s manzelem to proste nechapeme, jak tohle mohli dopustit. Ano, mam deti strasne rada, kdybych otehotnela i pres ""antikoncepci"", tak si dite necham, ale kdybych ty deti mela uz ctyri nebo pet, tak si reknu, je to krasne, ale jdu na sterilizaci, uz je nas hodne a staci to. Nevymlouvala bych se na selhani antikoncepce, to mi prislo smesne. Nechapu ji jako matku i jeho jako zivitele, ze to mohli nechat zajit tak daleko. Uz u ctvrteho decka bych resila situaci a za kazdou cenu se snazila neotehotnet a pojistit antiko, aby byla tedy funkcni... Jednou bych to brala, ale trikrat, to jsou vymluvky
Deti byly skvele, holt zivotem vycepovane, tech nejstarsich mi bylo strasne lito. Kmitali od nevidim do nevidim, je to vuci nim nefer. Rodice si parkrat uzili a oni cast zivota stravi prebalovanim, krmenim a koupanim. Da jim to hodne do zivota, ale myslim, ze by jim to dalo i v pripade, ze by jich bylo JEN pet treba.
Chtelo se mi u toho brecet. Hned bych je vzala vsechny zase do toho aquaparku nebo nekam na vylet, uplne jim ta radost z oci pristila, byl to pro ne obrovsky zazitek