zrovna žlutou se mi taky nepovedlo namíchat - chtěla jsem slunečnicový sytý odstín, a vylezla z toho taková jedovatá citronová..... kamarád co dělá v barvách říká že je to docela věda, že opravdu těch pigmentů je tam potřeba víc různých aby z toho vzniklo to co má. Jo a jednou jsem koupila tu HET béžovou, a zdála se mi moc světlá tak jsem koupila hnědou tónovačku že si to ztmavím.... vylezla z toho růžová :-( Ono ta namíchaná barva fakt nestojí tolik a výsledek je daleko lepší....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.