Tak mým nájemníkům vypadla hadice od pračky a sousedce pod nimi to udělalo flíček na zdi o průměru cca 18 cm a pojišťovna škodu odhadla na 5 tis, takže mi to vychází, že vymalování celého bytu za 8 je dobrá cena. Jde o to, zda budou penetrovat, stěrkovat atd.
Můj bývalý byl malíř, párkrát jsem mu přepisovala kalkulace, ceny za metr se opravdu hodně liší podle použitého materiálu a prováděných prací, klidně 16-80kč za metr
Náš barák stál asi 20tis, dělal to profik, strávil tu týden (někdy i s kolegou).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.