Přeji hezký večer,už nějakou dobu máme s manželem téma třetí dítě,manžel je zlato,třetí by chtěl a děti taky,mám dvě holku a kluka.
Já chci taky moc třetí dítě,prostě dvě byly automaticky počítané,ale s třetím člověk hodně uvažuje,co dá člověk dvoum nedá třem,na dovolené už nás bude pět a to zase víc stojí,spíš,nás odrazují peníze,máme hypotéku a barák a pujčku na auto,nežijem špatně,ale ani nejsou peníze na zbyt,ikdyž to asi nikde.
Taky vim,že moji rodiče by nic neřekly,tatka do mě kolikrát ze srandy rýpně,že ještě jedno
![~:-D](/g/s/1.gif)
,ale vim že tchyně ikdyž je zlatá by nechápala.Loni jsem měla vynechanou menstruaci a pro jistotu si dělala test a její odpověd byla,no dyt kdyby to bylo tak se tomu dá pomoct i jinak
![~o~](/g/s/16.gif)
,nikdy bych na potrat nešla a to ani netuší,že by jsme třetí chtěly.
Bylo to tu mockrát,taky jsem to četla,diskuze o více dětech,ale asi jsem se potřebovala vypovídat.
Jak to máte vy maminky s třema a více dětma??Jak to děláte s dovolenýma a pozná čloěk hodně ve financích třetí dítě?Za tu otázku se stydim
![~f~](/g/s/7.gif)
,ale opravdu nás tíží jen finance,aby člověk se člověk nedostal do finanční tísni,pořád mám v paměti maminku z Výměny manželek jak měla 6dětí nebo kolik a jogurt dostávalo jen to nejmladší
![~n~](/g/s/15.gif)
Už jsem se do toho nějak zamotala,ale díky za vypovídání