Market, já VOŠSP studovala dálkově v Praze. Studium trvalo 4 roky. Zkouškové zimní, letní semestr. V 3.ročníku jsme měli 2x 14dní souvislou praxi, kterou jsme si mohli vybrat. 1. a 2. ročník se dal zvládnout v pohodě, 3. a 4. byl již náročnější, protože se mi narodilo miminko a měla jsem problém s hlídáním. Navíc na škole dost lpěli na dodržování docházky. To že studujeme dálkově, je moc nezajímalo. Vyuku jsme měli nejprve 2x týdně (út,čt) a v 3. a 4. 1x týdně (čt).
Takže kdybych si mohla vybrat teď, raději bych dálkově studovala VŠ. Vyuka o víkendu a na docházku se až tak nehledí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.