Zerat, abych to upřesnila- nosní mandli má zvětšenou, její odstranění mi dr z ORL doporučil už vloni v květnu. Včera nám to opět potvrdil, že je vhodné dát pryč. Jen já stále váhala. Jenže ted se jeho celkový stav zhoršil, 7týdnů kašel, nos má plný snad od léta. Autovakcíny- ty jsem zvažovala nechat dělat na jeho astma a atop.ekzém. Jinak se tedy asi znova vydám na ORL a optám se, zda-li je možné dělat rovnou i tu vakcínu ze stěru mandle.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.