Myslím si, že je to hodně individuální.... taky záleží na tom, co je v životě potká. Mám bráchu o čtyři a půl roku mladšího. V dětství vztah nic moc - byli jsme každý absolutně jiný (on sportovec, na učení kašlal, já vzorná studentka v níž jakákoli nutnost sportu vyvolávala hrůzu). Pak nám umřela máma - mě bylo 21, jemu 17... to jsme se rozešli úplně..... Teď čekají s manželkou miminko, je mu 30 a je to můj nejlepší přítel, člověk na kterého se mohu kdykoli s čímkoli obrátit. Sama mám dvojčata - kluky - ale tam je ta láska prostě jiná, jako u všech dvojčat... Kolegyně má se svojí o dva roky mladší sestrou vztah na kordy odjakživa....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.