| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dandy,ja to nefotila a na fotce to ani moc nebude.Je to fakt slaba carka,ale je to carka,ohranicena,cela,odshora dolu... Falesne pozitivni carku jsem kdysi davno taky mela a tahle vypada jinak... Navic mi ty mamamtesty driv nedelaly carku ani po limitu,kdyz jsem testovala uz asi tyden po ovu.:-) Takze tam neco bude.Mne spis rozciluje to,jak se promenuje ta intenzita a ze po tydnu testovani nemam dalnici...~q~~;)

Modrinko,nedes me.Ja ovu mela prokazatelne az 19.dc... Nastesti mam rozumneho dr.,kteremu kdyz ukazu namereny graf,tak k tomu prihledne.U druheho tehu mi taky dr. na utz rekla,ze mimco neroste a muj dr. me presvedcoval,ze jeste tyden pockame,hnal me na krev a uklidnil,ze je vse ok.A ted nam to mimco roste zase moc rychle.~:-D Takze to bych si asi uhajila,muj dr. je rozumny.Ja jsem objednana na preventivku,tak mu to asi nemuzu nerict...

Marto,diky.To vis,ze jsem rada.Byla bych statsna jak blecha.~t~ Urcite treba tuhle noc to nebylo tak koncentrovany,ale ja nikdy netestovala tak brzy,byla jsme zvykla hned tam mit aspoň trochu tlustici.No jo,kazdy tehu je jiny,co.~;) Tohle je nervak od zacatku,tak treba pak to bude klidek.

Lillu,na prdku bych zaslouzila.~t~ S Kubikem to bylo na testech snad hned!Uz 9.dpo tlustice...~e~

Acetom,diky,teda koukam,vy budete mit dalsi mimco?No,tak to gratuluju a at vse dopadne co nejlepe!!Potkavali jsme se obcas na jedne diskusi,tak si te pamatuju,drzela jsme ti palce pri tehu s Radkem...~R^ Listovku bastim od okamziku,co to tusim.~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.