| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky!
Potřebovala bych slyšet radu a názor... Stalo se mi to,že bych dnes měla být zhruba 12-13.dpo. Ve čtvrtek(asi 8-9.dpo) minulý týden mi na testu vylezla slaboučká čárka,ale čárka.V pátek byla slabší,v sobotu žádná.V neděli se objevila slabá čárka a dnes je o malinkatý,ale fakt pidi kousíček víc,ale pořád je to slabá čárka,ne duch.Testuju ve stejnou dobu,stejnýma testama-10-jednotkovýma mamatestama a ty čárky jsou vždy v limitu.Koupila jsem i ten starý 25-jednotkový mamatest a zkusila jsem ho včera odpoledne,objevil se stín,dnes ráno z ranní moči slaboučká čárka... Takže vím,že nějaké hcg produkuju,protože tenhle mamatest mám vyzkoušený a falešnou druhou čárku nikdy nedělal...
Ve středu jdu na gyndu,zřejmě mi dr. nabere krev,tak jsem byla i dnes jako samoplátce,abychom viděli,jestli to v krvi roste,ale řekli mi,že výsledky budou až za tři dny,takže budu z krve vědět víc až ve čtvrtek.A do té doby mě klepne!
Co může znamenat to kolísání těch čárek v začátku?Pochopila bych,když teda zmizela,že to bylo biochemický a je konec,ale když ty čárky zase jsou,tak...?Jsem z toho už otrávená,cítím se jako těhotná,ale teď už ani nevím,jestli jsem si to jen nevsugerovala a teď už neblázním...~n~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.