Dobrý den, prosim Vás máte k té DPS bližší informace. Momentálně učím na gymnáziu na částečný úvazek matematiku a informatiku, vystudovanou mám Zču ekonomickou , obor Podniková ekonomika a management + mám zvlášt´ nějaké kurzy informatiky - jen bakalářské studium. V současné době dělám magisterské, ted´nastupuji na mateřskou a potřebovala bych DPS pedagogické k tomu pokud možno pro SŠ a pro 2.stupen ZŠ. Jsem z Karlovarského kraje a za jakékoli bližší info budu moc ráda, předem děkuji. Jana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.