Když jsem si Vaše odpovědi prošla, působí to na mne, že studujete dálkový program na VŠ, který vyžaduje pravidelnou sobotní docházku do školy a dvakrát do roka v době zkouškového tak cca 5 odpolední vyhrazených zkouškám. O době na studium a domácí úkoly nemluvě. Na jak dlouho ten program je? Řekla jste manželovi konkrétně, že budete každou sobotu mimo domova že to bude takto trvat 1 -x let (pokud jsou tedy moje dohady správné)?
Nic proti dodatečnému studiu, ale toto mi přijde hodně náročné jak pro maminku na MD a tak pro její okolí.
Zaručuje absolvování programu výrazné finanční polepšení? To by se snad dalo použít jako motivace pro okolí, že z Vašeho studia a Vašich nároků časem bude i něco pro "pomocníky". Pokud "zlaté časy" se získáním titulu nepřijdou, nebylo by lepší se seberealizovat v méně náročném programu a neriskovat rodinné štěstí?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.