| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

DPS jsem si delala soubezne pri studiu VS, ze by se treba nekdy v budoucnu mohlo hodit. Mam chemii a k tomu pedagog. minimum ucitelstvi chemie pro ss, Uz tenkrat to byla docela buzerace, statnice byli mnohem horsi nez ty na ing. Ucili jsme se jen doplnujici predmety, pedagogika, didaktika apod. K tomu praxe na skolach...a bylo to celkove 2roky.
Ted se mi blizi konec RD, rozesilala jsem zivotopisy a zadosti o praci na skoly v okoli, s tim, ze mam jen jeden obor ale byla bych ochotna si dodelat druhy jeste pri MD, v pripade zajmu...odpovedi zadne a nebo ze nemaji zajem....volna ucitelska mista nejsou, at mas vzdelani jakekoliv..tak ja mam zkusenosti, ze uci vetsinou uz v starsi a neodejdou ani kdyz uz jsou v duchodu a jsou tam porad. tady u nas je prumerny vek na skolach 50-56let a mlady nechteji.

Za mne tedy nevim, jestli mi jednou knicemu bude. Spis bych se snazila najit misto a pak resila jestli si miminum udelat, dnes uz se vsechno plati a pokud nemas penize navic v rodinnem rozpoctu,tak aby to nebyla zbytecne vyhozena investice.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.