je tu ještě ta věc, že já se bojím, že nyní se manžel snaží, ale nebude to dlouho trvat a ta malá bude vnímat to, co jsem vnímala já - tedy despotismus.. a bude mít z něho strach.. on se na to dítě upíná přímo nezdravě, bude ji to dusit, jako to dusilo mě.. jenže dítě tomu nebude rozumět a nebude se tomu umět bránit, i mě to trvalo roky od too utéct.. najít odvahu.. připustit si to.. A co pak? nebudu ji moci před ním chránit.. to přijde, že nebude chtít jít k němu.. a bude muset.. chci tomu předejít..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.