| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jsem taky v pěkné kaši, 2 malé děti, velká hypotéka na barák a nevěrný manžel. Ten můj si v říjnu začal psát s jistou paní přes net, začátkem prosince se s ní prvně (a myslím, že zatím naposledy) viděl, hned mu vlezla do postele a on už je prý hrozně zamilovaný. Prasklo to okamžitě, něco jsem si poskládala, zbytek mi přiznal. Třikrát jí napsal, že s ní končí, ale já vím, že jsou stále v kontaktu. Nevím, co dál, nemůžu spát ani jíst, za těch 6 týdnů mám 15 kilo dole. Snažím se, aby děti nic nepoznaly, ale stojí mě to spoustu sil a ty už docházejí. Navíc si myslím, že toho o ní mc neví, jen to, co mu napsala a řekla, když si telefonují. Řekla mu, že vychovává kromě své dcery děti svého bratra, s kterým bydlí, protože švagrová tragicky zahynula. Zjistila jsem, že žije s přítelem a jeho dětmi a se svojí dcerou. Ona se nějak jmenovala za svobodna, teď se jmenuje jinak a její dcera ještě jinak. Je to celé divné, ale můj manžel je jak slepý. Kvůli ženské, o které vlastně nic neví a viděl se s ní jednou v posteli, je schopen rozbít rodinu. Byla jsem v poradně, radili mi vyčkat, že ho to přejde, ale mně už docházejí síly.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.