Mám úplně stejnou zkušenost. Parní trouba je výborná na všechny knedlíky, brambory, rýži. Zkoušela jsem rybu, ale ta byla ve výsledku nic moc. Dá se říct, že troubu používám už jen na knedlíky, protože jsem líná po uvaření misky rýže 20minut čistit a sušit troubu, když na plotně je to taky raz dva a hrnec mám umytý za minutu
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.