| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Děkuji za reakce. Já teď psala dceři omluvenku do žákovský a všimla jsem si totiž toho, že ze čtvrtka tu má napsáno sdělení, které musím podepsat - "Nemoc do 3 dnů mohou omluvit rodiče, delší již musí lékař. Ve vyjímečných případech může škola požadovat omluvenku od lékaře v každém případě". Ale prý si to psali všichni, nebylo to jenom konkrétně na někoho. Dcery jsem se ptala jestli se u ní paní učitelka někdy divila omluvence, tak řekla že ne, ale že u některých dětí řekla, že jsou nemocní nějak často. Tak jsem nad tím začala přemýšlet, myslím že v šesté třídě ještě děti snad za školu nechodí (nebo jsem moc naivní). Dcera má od začátku roku omluveno 22 hodin návštěvy lékaře (všechno jsem jí omlouvala já), 1 hodinu zaspala ~f~ , 11 hodin když byli zpívat se sborem mimo Prahu (to byli 2 dny školy), 11 hodin nemoc a dneska také nemoc. Na jaře bude hůř, to má alergické potíže, to bývá doma dost často. Loni byla ještě na prvním stupni, tak jsem přemýšlela jestli na druhém stupni je to o tolik přísnější.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.