Taky si myslim, ze je to naprosto hnusne a kdyby to nekdo vzal k EU soudu, urcite vyhraje. Kdyz jsem jeste v CR prechazela od detske k dospelacke dr., dala mi sestra kartu zalepenou...no to co jsem se uvnitr docetla, neuveritelne...byly tam jeste navstevy zdravotnic kdyz jsem byla mimino i s poznamkami o nevhodne politicke orientaci rodicu, jak byl uklizeny byt atd...dale par poznamek doktorky ze jsem ji pripadala labilni {ktery pubertak neni, ze...} a ze nespolupracuju atd. atd. kartu jsem spalila a mam klid
Zakladatelce preju, at se system brzy zmeni a lide budou mit opravdove PRAVO nakladat se svymi udaji, ne jen kecy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.