| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Prosím o pomoc s hledáním jedné konkrétní učitelky klavíru (nebo hledáním někoho jiného).
Není to nijak urgentní, ale rozhodla jsem se, že bych v blízké budoucnosti ráda zkusila nějakou hudební výuku pro děti.
Na serveru hudebka.cz jsem narazila na někoho, kdo se mi zdál fajn, ale než jsem se rozkývala, inzerát zmizel.

Pamatuji si, že šlo o cca 24letou studentku 3. ročníku přírodovědecké fakulty ze Stodůlek, která nabízí výuku hry na klavír už od 3 let. Sama také začala ve 3 letech, je to absolventka konzervatoře a učí na nespecifikované ZUŠ. Jméno jsem zapomněla.

Nějak jsem z inzerátu měla pocit, že by nemusela být tak otravná jako většina hudebních pedagogů (a že jich v rodině máme). Neznáte ji někdo?

A pokud byste snad měli tip na jiného učitele klavíru z okolí Berouna či z Prahy 5 (Zličín, Stodůlky, Lužiny apod.) vhodného pro malé děti, byla bych vám moc vděčná.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.