| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já mám dceru 2,5roku. je narozená ve 26.t.t.,takže by měla být pozadu o ty tři měsíce..ovšem pozadu jsme tak o 9-10. pohybově jsme na tom byli také špatně,každý pohyb máme vydřený cvičením,chodit začala měsíc před 2.narozeninami,takže korigovaně ve 20měsících. od dvou let se věk nekoriguje-což by byla u nás stále potřeba~;)

každopádně všemu rozumí,domluví se tím málem,co umí,nebo si ukáže. ale řeč mě trápí,o tom žádná..máme všeho všudy opravdových slov 9...
do toho nějaké bá-bác,pe-pes, dáda-brácha Áda,táci-ptáci,mé-na kozu,bé-na ovečku..ale haf,bú??nic takového-hlavně ani absolutně žádná snaha něco opakovat..
podezření na hyperaktivitu máme také. chodíme k psycholožce od narození,ale nechala si nás tam dál-ikdyž ve dvou letech vypouští z evidence-ale to proto,že ji známe a nemusíme jinam..
hází nás to dost dolů ve vývoji ta řeč..bojím se,kam nás požene..mám těch dr. upřímně po krk za ty dva roky a něco..
znátě nějakého opravdu dobrého logopeda v Praze? nejlépe P4,10,11..
mám laťku bohužel vysoko od syna-ten mluvil extrémně brzy-od 8měsíců co měsíc to pokrok..v 16měsících mluvil v krátkých větách,ve dvou a půl byl pokec jak s dospělým..to se pak těžko říká,vydrž..ona začne ve 3letech..já tomu nevěřím-vidím,že za rok pokrok fakt hoooodně minimální...téměř žádný,ach jo~n~.no,ale můžu být ráda,že je naštěstí zdravá a dopadlo to jak dopadlo,to neříkám.ale řeč mě trápí,protože je divné,že za rok není vidět nějaký pokrok,to ať mě nikdo neuklidňuje..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.