Zdravím všechny spolubojovníky
Syn měl před půl rokem na žebrech jednu bradavičku, dětská doporučila Verumal, tak jsem mazala a po pár týdnech byla pryč. Za dalších pár týdnu měl na sobě syn ale bradaviček cca 10 a každým dnem další a další, než nás vzala kožní bylo jich cca 30... Bradavičky jsou nakonec molusky, Dr. doporučila vyškrábnutí, koupila jsem znecitlivující krém Emla a šlo se na věc. Syn řval, určitě se bál, ale nedomnívám se, že Emla zafungovala jak byla vychvalovaná. S velikou úlevou jsem Dr. opustila, ale ještě nejsou ani dohojené jizvičky a máme tu další
Z žeber a bříška je má nově i na vnitřní straně ruky, stehně, podbříšku a pinďovi, což mě trápí nejvíc. Vypalování tam se opravdu bojím. Máte někdo zkušenost s tam citivým místem?
Četla jsem diskuse, vlašťovičník v lednu není a čekat nelze, vypalování nás také nezachránilo, homeo bych zkusila, ale obávám se, že za 3 měsíce to kude všude, teď jich je cca 20. Zkusíme ještě tu hlívu ústřičnou, přidám homeo - jaká konkrétně? Prý se likvidují i laserem...prosím, prosím všechny nápady sem, budu moc vděčná.
V březnu jedeme na hory kde je bazén (a syn to dobře ví), kdyby se nám podařilo jich zbavit (což nepředpokládám) i tak asi není dobré oslabenou kůži pokoušet koupáním, co myslíte?
Moc děkuji za všechny reakce a všem co mají tohle trápení přeji hodně zdaru!