volila bych normální postel, my máme pro 22 měsíčního postel, která má malou snadno přelezitelnou postranici. Může přelézt, ale při spánku nespadne. Naopak už bych synka v tvém případě nenechala v malý postýlce. Lezení nahoru a dolů podporuje motoriku a jestli je motivován alespoň tím vylézat z postýlky, tak tím líp. Na zemi jsem vždy měla normálně molitanovou matraci v případě pádu. Polštáře jsou nestabilní, na těch by si ten můj rozbil držtičku.
Další možnost je rozložit postýlku, koupit novou postel a komponenty z postýlky použít jako plůtek kolem celý nový postele- bude to mnohem výš. Máme takto vylepšenou manželskou postel v ložnici z dob, kdy jsme spali s dětmi. Tak vysokou ohradu nepřeleze ani ten můj a to vyskočil z normální ohrádky kterou měl až po bradu. prostě se vzepřel. V roce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.