Přidat odpověď
Necetla jsem diskuzi, tak se mozna budu opakovat, ale:
ad 1/ avivaz by se pouzivat nemela, protoze to na bubnu susicky zanechava film, ktery pak mate cidlo a to hlasi, ze pradlo neni suche, i kdyz uz davno je. Navic neni proc avivaz pouzivat, protoze pradlo krasne mekne susenim.
ad2/ Pri stejnem vahovem obsahu pracky a susicky, ma pracka podstatne mensi buben nez susicka, takze pradlo se susi 1:1, nic neni treba tridit
ad3/ Mam taktez AEG susku s tepelnym cerpadlem,uz tri roky, je dobra, susi krasne, rozehriva se pomaleji, ale susi dobre a pradlo se nesrazi ani nezmolkuje, prijde mi dost setrna. Jestli se vraci finance nevim, protoze to nepocitam.
Jak jsem psala vcera, tak k nasi susicce mam citovy vztah a bez jeji pritomnosti bych si domacnost nedokazala predstavit. Susim opravdu vse a nehodlam na tom v budoucnu nic menit.
Tipy nemam zadne, proste pradlo vyperu, pak ho posunu o pul metru vys do susicky a suche vytahnu. Slozim, dam do pradelniku a je hotovo. Nezehlim, nebo minimalne. Peru jen v tekutych gelech, nepouzivam prasky, pradlo mam krasne mekke, ciste, nezmolkate.
Předchozí