Ad 1/ Aviváž - nemusí, ale může, nic tím nepokazíš. Je pravda, že třeba ručníky jsou ze sušičky fajnové i bez aviváže, na druhou stranu u několika málo umělých věcí se mi stalo, že pak byly velmi nepříjemné naomak, takové silonové. Ale to člověk časem vychytá ..
Ad 2/ Mám sušičku na 8 kg, pračku na 7 kg. Do sušičky běžně dávám dvě pračky (samo že ne narvané), klidně tmavou a světlou, nic se nezabarví nebo tak něco ...
Ad 3/ Znovu bych ji určitě pořídila, je nás 5 a prádla pořád moře. V létě se snažím sušit venku, ale v zimě je suška fakt požehnáním. Neustále jsme tu měli 2 sušáky plné prádla a měli i problém s vlhkostí.
Sušičku mám obyč. kondenzační, u těch s tepel. čerpadlem jsou prý problém náhr. díly (neúměrně drahé), ale to je jedna paní povídala ...
4/ Tipy - nic extra asi neporadím ... k tomu srážení prádla - sráží se mi taková ta 100%bavlna made in Vietnam, obyčejné věci - bavlněná trička, možná i nějaké pyžamo ...
Na druhou stranu jsem velmi tupý uživatel, vlastně pořád zapínám jeden jediný program
, vyjma péřové bundy, tu jsem sušila na nějaký šetrný program ...