Babenky, dakujem, dakujem, som estelen 6tt, uz mi byva statocne zle a uz som stihla aj spinit, tak som nafasla Duphaston a zevraj "kludovy rezim", co sa mi moc nedari, mala ma teraz stvrty den horucky 38-40, sice dnes k veceru uz lepsie ale to bola len zavesena na mne ci den, ci noc...
Tanitka, presne viem o com pises a je uplna pravda, ze teraz toto tehu beriem uplne inak, aj ked, ked som zacala spinit, nebolo mi vsetko jedno, ale aj tak sa bojim ako to teho zvladnem popri malej, pri nej som bola samy problem a teraz na nejake pobyty v nemocnici bez malej nechcem ani pomysliet
Bobík, ja DM-ku vyuzivam dost, aj tie kupony z kniziek, ktore dostanes jednu este ako tehula, druhu po narodeni a potom tam mas taku karticku kde sa ti priratavaju body a za ne si potom tiez mozes vybrat bodovu knizku, v ktorej su kupony, ktore sice niekedy nic moc, ale vzdy tam je kupon na zalvu na cely jeden nakup aj na jeden hociaky vyrobok, ja tam kupujem malej hlavne kase, caje, teraz uz aj mlieka, obcas plienky, obrusky, kozmetiku, predtym vlozky do podprdy a pod. A ked je nieco v akcii a mas na to este aj kupon, prip. kupon na zlavu na cely nakup tak je to podla mna fakt dobre. Hoci teda niekedy robia tie predavacky take drahoty s tymi kuponmi!
A inak to tak raz za 2mesiace zaparkujem na bulvari a idem odtial s plnym kufrom