Viděla jsem. Na začátku jsem měla stejné pocity. Bylo mi nepříjemně za to dítě, byla jsem přesvědčená, že tohle bych nikdy nemohla. Ale pak mě zaujal ten vývoj. A konec. Dítě i rodiče dovedeni do stavu naprosto bezpodmínečné a klidné lásky. Seděli tam a úplně to z nich sálalo. Zapamatovala jsem si, že to není metoda pro každého. Že je dobré mít podporu při jejím provádění. Že to není metoda pro každou situace. A hlavně, že neslouží ke spacifikování dítěte. Slouží k obnovení lásky a vzájemné empatie. Vlastně to není to terapie jen pro toho drženého.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.