Sharien, já vím, že se dělají z listového těsta, ale to z MMB má asi 22 kladných hodnocení a není to listové... o tom svařeném cukru budu přemýšlet, ale myslím, že to nemůžu dát sama, ne? Jak budu šlehat bílky a zároveň svařovat ten cukr Máš s tím zkušenosti, jak to zvládnout?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.