Přidat odpověď
Ja tedy taky nevim, proc se na to neda nejak blbuvzdorne odpovedet, tedy nejak jinak nez “marne”, abych taky pochopila, proc killy rika, ze by zvysene davky D vitaminu "v zadnem pripade nemohly" strimulovat vlasovy folikul
Myslim si, (bylo by hezke, kdyby nejaky lekar rekl, jak to teda je), ze kdyz lekar vidi nejaky symptom, tak hleda z rady pricin pro ten symptom znamych a zacina u toho s nejvetsi pravdepodobnosti. Kdyz me boli v krku, asi mam anginu. Necekam, ze by nekdo zacinal s vysetrenim zaludku, ackoli reflux by asi taky mohla bejt pricina. To bych mu dala, kdyby mi chtel strkat hadici do zaludku aniz se pred tim podival do krku.
Ja teda o tematice nevim vubec nic, ale predavkovani D vitaminem je jev popsany a znamy, ze by se objevil jiny nepopsany symptom je mozne, ale jen velmi malo pravdepodobne. Pokud by se tak preci jen stalo, souviselo by to jiste s nejakym jinym vrozenym nebo vnejsim faktorem, ktery byl v te veci spolupachatelem (treba nejaka mutace nebo polymorfismus zvysujici citlivost na vitamin D a zpusobujici jine symptomy nez bezne). A ten jiny faktor by byl duvodem, proc to ve vetsinove populaci pospany nebylo.
Předchozí