" Když z nějakého důvodu dojdu pozezření, že dítě by mohlo být předávkováváno vitamímen D - lze v ČR udělat test? Mám info - že existuje jednoduchý test - ale to info ue z US - jak je to u nás? "
Na tuto otázku jsem odpověděl. Kdybych věděl, že je položena v souvislosti s prací, uvedenou na pozdějším odkaze, nereagtoval bych, protože tu žádná souvislost není.
Předjímáte nepatřičně, že jsem si tu práci nepřečetl.
Nevím, co rozumíte pojmem felčar a co jeho reakcí. Přesto si dovolím sám rozhodnout, co stojí za mou reakci a co zase ne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.