Přidat odpověď
Pawlli jo. Tak moc vám fandím, opravdu.... jsi sluníčková (a vím, co tě to stojí síly - nebo spíš tuším).
Mám příbuzné s různými stádii postižení, někdo od dětství (DS), ale bojovníci úžasní, někdo postupem času (RS), vidíme se jednou za pár měsíců..., a pak ty neúžasné.... co podnikají ten teror.
A v tuhle chvíli si říkám, že bych na to neměla, dělat dítěti něco bolavého (Vojtovka něco jako legrace a aktuálně adolescent dostal pohlavek)
a paradoxně zní, že bych ho - dle ovi - roztrhala a spláchla... a to bych pořád hledala doktora, který mi řekne, že to zvládneme. --- fakt obdiv nekončící, já vím, jak sluníčkoví lidé obdarovávají, ale zároveň .. o sobě tak pochybuju..
Nikdy jsem na potratu nebyla a doufám, že nikdy tohle nebudu muset podstoupit, přesto si dovedu představit situaci, kdy bych byla tak na krovkách, že bych takhle těhotenství řešila.
Za ty roky jsme se s manželem postarali o pár bezmocných blízkých lidí,
Osobně mám jasno - i antikoncepce je abortivní, OVI??... no, tak takhle to řeším a hodlám do konce vlastní fertility... manželovu plodnost řešit odmítám... resp. sterilizace je u nás možná, jen nesplňuji bod b... jen jeden SC a jen jeden porod....
Předchozí