150 g hladké mouky 100 g másla 20 g cukru moučky 50 g mletých ořechů 1 žloutek
Jsou výborné, ale křehké, tak opatrně. Lepší je je obalovat až vlažné nebo klidně až úplně vychladlé... jsou jen obalené a není na nich nalepeno tolik cukru. Stejně tak (vychladlé) obaluju i pracny.
Dostala jsem tenhle recept od kamarádky - krásně křehké jsou hned, nemusí se nijak naležet - jiné už ani zkoušet nehodlám, jsme maximálně spokojení.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.